Monday, July 25

the one

hi, Assalamualaikum
first of all of course hahaaha
im sorry. aku tinggal blog ni lama gila kot
so after years and then i've decide untuk berblogging balik
banyak juga aku lupa cemana nak borak sini
but i'm sure, i've got plenty in my head
and i'm going to let it out
idc takde siapa baca pun doh
i just want let my heart out haha

so, so far my life is going well
well, not exactly but i'm still surviving
and of course cambese aku cari blog bila aku stress or sedih
like right now. aku sendu
kena tinggal pakwe haha hm
idk, no one ever gonna bare with me
no one, tbh, no one can handle me
and no one ever going to love me back
the way i love them, no one bruh
no one.

tapi lepas dah banyak kali kan aku kena macam ni
right now, like right freaking now
i can feel myself changing
idk its good or a bad thing, seriously
nak tahu apa yang berubah?
1. aku dah start tak amek kisah hal sekeliling
2. mudah terhibur
3. i dont chase people anymore
4. i stop believe in true love cause true love never exist
5. theres something in me, dia amek. idk what
but i cant get it back
6. i feel empty, macam aku ni tak guna?


aku bebetul takut kalau aku jadi cold person, yknow?
i just hope everything going to be okay again
aku tak dendam, tak pernah. sebab aku rasa tak perlu
percaya aku kan? sebab everything aku tulis dalam blog
semua aku jujur, aku tak pernah tipu
sebab aku meluahkan apa aku rasa
but, after all. i'm grateful for everyone
that keep supporting my ups and downs
aku selalu doakan kebahagian diorang yang bahagia kan aku
i have good friends around me
tbh yang rapat dengan aku sekarang ShafiqahJai
and of course Paika, aku tayah cerita pun dia dah boleh tahu

eh, aku rasa aku matang lah siot type gini
LOL!

so, ada banyak lagi coming
wait for me ya
nanti i luahkan lagi kat sini. maybe everyday
sepanjang cuti ni haha!
so long and good bye
Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment